eWallet conference

Bilo da želite povećati prihode svoje konferencije za 30 posto ili instantno smanjiti gužve na ulazima u dvorane vaše konferencije, eWallet Festival digitalizira iskustvo vaših konferencija, seminara i ostalih poslovnih skupova.

 

Event Conference je mobilna aplikacija i jednostavna digitalna narukvica koja će vam kao organizatoru događaja olakšati život. Nakon registracije, korisnik povezuje svoj korisnički račun s mobilnom aplikacijom koja mu nudi pregled sadržaja i govornika, istovremeno dobivajući pristup putem QR koda ili RFID narukvice.

Što dobivaju sudionici vašeg poslovnog događaja – s eWallet Conferencom?

Poslovnim korisnicima koji posjećuju vaše konferencije, seminare ili poslovne skupove, a kojima je vrijeme novac, eWallet Conference kroz mobilnu aplikaciju daje pregled programa, omogućava dogovaranje sastanaka I komunikaciju s moderatorom te ubrzava ulazak u dvorane kroz QR kodove ili RFID narukvicu:

  • Smanjujete gužve za ulaz ili konzumaciju hrane i pića kroz kontrolu prolaza putem QR koda/barkoda u mobilnoj aplikaciji ili pametne narukvice;
  • Nema više lutanja među dvoranama, s obzirom da korisnici imaju sve informacije o program, uključujući raspored predavanja, popisa predavača i partnera – u aplikaciji;
  • Komunicirajte sa sudionicima putem push obavijesti unutar aplikacije, primjerice podsjetnike o početku predavanja;
  • Omogućite ugovaranje sastanaka kroz aplikaciju uz upis novih i pregled postojećih termina;
  • Olakšajte upoznavanje sudionika iizlagača kroz spremanje kontaktnih podataka skeniranjem već spomenutog QR koda.

 

U oba slučaja; vaš će tim u pozadini dobiti detaljan uvid u sve aktivnosti gostiju i njihovu potrošnju, ali i imati potpuni nadzor prodaje u svakom trenutku – u stvarnom vremenu.

Uvid u stvarnom vremenu za organizatore poslovnih događaja

Kao organizator poslovnih događaja, nemate mnogo vremena za praćenje svih podataka. Back office sustav eWallet Conference daje vam sve podatke o trendovima i aktivnostima vaših korisnika u stvarnom vremenu, kako ne biste tapkali u mraku uspjeha vašeg događaja. Napokon, nije vam dovoljno osigurati samo kvalitetne predavače, već putem eWallet Conference aplikacije upoznajete sve interese svojih gostiju, a dobivate i priliku za izravnu komunikaciju.

REFERENCE

Konferencije i sajmovi koji koriste eWallet Conference

Place2Go

FRA Arena Zagreb

FRA Arena Beograd

Digital Culture Hybrid Meetup

Customer Experience Hybrid Meetup

Zainteresirani ste za naša rješenja? Kontaktirajte nas.

KONTAKT