eWallet Event

Bilo da želite povećati prihode svog festivala za 30 posto ili instantno smanjiti gužve na ulazima u dvorane vaše konferencije, eWallet Event je jednostavna digitalna narukvica koja će vam kao organizatoru događaja olakšati život. Rješenje je testirano na terenu najvećeg hrvatskog glazbenog festivala gdje je obrađeno preko 1,000.000 transakcija!

eWallet Event je rješenje temeljeno na, za korisnike jednostavnoj RFID narukvici, a koje vam istovremeno može u 2018. povećati prihod za 30 posto te smanjiti redove za 50 posto!

Pogledajte kako funkcionira Event Wallet i kako je bilo na Ultra Europe!

Što dobivaju sudionici vaših događaja – s eWallet Eventom?

Vaši korisnici ne žele bespotrebno gubiti vrijeme pa Vam navedenim rješenjem, testiranim na najvećem hrvatskom glazbenom festivalu gdje je obrađeno više od 1,000.000 transakcija, možemo povećati prihode pomoću plaćanja beskontaktnom RFID narukvicom.


Vaš će tim u pozadini dobiti detaljan uvid u sve aktivnosti gostiju i njihovu potrošnju, a imat će i potpuni nadzor prodaje u svakome trenutku – u stvarnome vremenu.

Imate li zaista uvid u svoj događaj?

Konferencije i festivali zacijelo pripadaju najkompleksnijim projektima na svijetu i ne daju vam – kao organizatoru – mnogo vremena za praćenje svih podataka. Ti su podaci itekako korisni, čak ključni da biste mogli poboljšati program, a time i zadovoljstvo korisnika, koji će vama pak povećati prihode. Back office sustav eWallet Event daje vam sve podatke o trendovima i aktivnostima vaših korisnika u stvarnom vremenu, kako ne biste tapkali u mraku neizvjesnosti vlastita događaja.

Reference

Događaji koji koriste eWallet Event

Ultra Music festival

MTV Summerblast

Valamar Wine Nights

Craft Beer Week Zagreb

Fun Factory Party vlak

 

Konferencije i sajmovi koji koriste eWallet Event

Valamar Wine Nights 2 godine zaredom

Istra Craft Beer Festival Poreč

Zainteresirani ste za naša rješenja? Kontaktirajte nas.

KONTAKT