eWallet rješenje na Wine Nights Poreč

Uživanje u vinskim noćima u Poreču u organizaciji Valamar Riviere, Grada Poreča i lokalnih ugostitelja obogaćeno je cashless sustavom naplate.

 

eWallet-rjesenje-na-Wine-Nights-Porec

Wine Nights ujedinio je vinsku i gourment ponudu s nizom tematskih glazbenih večeri. Organizacija Valmar Riviere prepoznala je prednosti eWallet sustava i omogućila posjetiteljima da bezgotovinsko plaćanje prilikom konzumacije zanimljivih jela i vrhunskih pića.
Konzumacija hrane i pića plaćala se putem eWallet narukvice koja se preuzimala i punila uplatom željenog iznosa na blagajni neograničen broj puta.

 

Vinari su koristili uređaje za čitanje narukvica kako bi se zabilježila svaka transakcija, odnosno konzumacija. U svakom trenutku vinari su imali uvid u prodaju i stanje po napravljenim konzumacijama, a gosti bez obzira na lokaciju šanka imali mogućnost provjere preostalog stanja na narukvici.

Ujedno se i kuharima omogućilo ubrzavanje procesa pripreme hrane na način da prilikom čitanja narukvice o  čitač dobiva informaciju da se radi o hrani te je svaka narudžba s hranom automatski proslijeđena na poseban pisač u kuhinji. Kuhari i konobari su time dobili na brzini i točnosti prenošenja informacija.

eWallet platforma je organizatorima omogućila praćenje kompletnog sustava s prikazom ukupne uplate, isplate, broja korištenih narukvica, top 10 najprodavanijih artikala, u realnom vremenu. Tehnologija koja se koristila za cjelokupni event je primjena RFID narukvica i ručnih uređaja za čitanje istih te uvid u precizne izvještaje putem eWallet platforme.