Izjava o kolačićima

 

Uvod

Poštovani posjetitelju, kako bi Vaš posjet internetskoj stranici ewallet.hr bio što ugodniji, ova web-stranica može na Vaš uređaj (računalo, mobitel, tablet…) spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačiće (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi naša web-stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu stalnog poboljšavanja Vašeg iskustva pregledavanja ovih sadržaja.

Što je kolačić

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju Vaš web preglednik spremi na uređaj kojim posjećujete ewallet.hr. Datoteka može biti dostavljena neposredno od strane web-stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili od treće strane (npr. Google), a u suradnji i za potrebe naše web-stranice koju posjećujete (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke za web-stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slično. Kasnije, kada opet otvorite istu web-stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Na taj način omogućuje se da internetska stranica prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon podataka, uključujući i dio osobnih podataka. Ti podaci mogu biti spremljeni jedino ukoliko Vi to omogućite, odnosno, web-stranice ne mogu dobiti pristup podacima za koje im niste dali dopuštenje. To ujedno znači da naše web-stranice, uz Vaše dopuštenje mogu pristupiti jedino svojim spremljenim kolačićima, a nikako ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem uređaju.

Kolačići na web-stranicama ewallet.hr

Internetska stranica ewallet.hr upotrebljava nužne kolačiće, koji omogućavaju osnovne funkcionalnosti i bez njih web-stranica ne može optimalno raditi. Možete ih isključiti mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.  Web-stranica ewallet.hr koristi i analitičke kolačiće, u svrhu praćenja statistika posjećenosti web-stranice, radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web-stranice i pri tome koristi uslugu treće strane pod nazivom: Google Analytics.

Kako onemogućiti kolačiće

Ukoliko želite onemogućiti da navedeni servis sprema kolačiće, to možete učiniti na sljedećoj poveznici https://tools.google.com/dlpage/gaoptout (Google Analytics Opt-out Browser Add-on).

Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika u vezi reguliranja postavki kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: https://analytics.google.com ili https://support.google.com/analytics/answer/2838718?hl=en.

Više o kolačićima

Više informacija o samim kolačićima i o upravljanju njihovom pohranom moguće je naći na sljedećim linkovima: https://www.allaboutcookies.org/ ili https://www.youronlinechoices.com/hr/.

Primjena Izjave

Ova Izjava o kolačićima primjenjuju se od 1. travnja 2019. do opoziva od strane tvrtke mStart plus.

 

(Zadnja izmjena Izjave o kolačićima: 03.08.2021.)